arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ζήτηση Έλληνα εξαγωγέα αποξηραμένων φύλλων ελιάς για ιχθυοτροφές
epimelitirio

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν το προϊόν «αποξηραμένα φύλλ ελιάς» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Andes Trading (www.andestrading.co.jp/). Η εταιρία ιδρύθηκε το 1955, και ενδιαφέρεται να εισάγει αποξηραμένα φύλλα ελιάς τα οποία προορίζονται για ιχθυοτροφές σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: πάνω από 7%  ελευρωπαΐνη, κατά προτίμηση πράσινου χρώματος, χωρίς ή με ελάχιστα υπολείμματα ζημιογόνων ουσιών από φυτοφάρμακα, σε συσκευασίες 1MT (περιγράφεται στον ιστότοπο:  https://www.alibaba.com/product-detail/100-virgin-pp-1mt-2-ton_50045483990.html?spm=a2700.7724857. normalList.17.e882796exncBiH&s=p).

            Ο κωδικός εναρμονισμένης ονοματολογίας του προϊόντος θα είναι υποκατηγορία της εξαψήφιας δασμολογική κλάσης: 23.06.90, του εναρμονισμένου συστήματος.

            Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στον ενδιαφερόμενο Ιάπωνα εισαγωγέα στην διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου: watanabe@andes-trading.co.jp  ή με το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο, στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: ecocom-tokyo@mfa.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα