Επιδοτούμενες εκθέσεις για τρόφιμα,ποτά και είδη οπτικών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/10/2019 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Έκθεση Τροφιμών, Ποτών, Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων, Συσκευασίας και Logistics

Μεταξύ των ημερομηνιών 21-24 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί  Διεθνής Έκθεση SAMSUN FOOD 2019- Έκθεση Τροφιμών, Ποτών, Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων, Συσκευασίας και Logistics από την εταιρία TUYAP στην Samsun Τουρκία.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Γαλακτοκομικά προίοντα,  Κρεατικά προίοντα, Φρούτα και λαχανικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Όσπριο, Αλεύρι και προϊόντα αλευριού, γλυκά, προϊόντα μελισσοκομίας, Πρόσθετες ουσίες και Συντηρητικά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (20-23 Νοεμβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (20-23 Νοεμβρίου 2019) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 20-23 Νοεμβρίου 2019 (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://gidafuarisamsun.com/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.10.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@trade.gov.tr

 

Εκθεση οπτικών ειδών

Κατά τις ημερομηνίες 21-24 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Εκθέση SILMO ISTANBUL OPTICAL 2019 τη διοργανώτρια εκθέσεων 24 Saat Fairs SA σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Μεταλλευμάτων και Μετάλλων Istanbul στην Istanbul – Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς γυαλιά ηλίου, αθλητικά γυαλιά, προστατευτικά γυαλιά, θήκες γυαλιών, ρολόγια συνταγών, φακοί επαφής, φακοί επαφής, αξεσουάρ φακών επαφής και εξοπλισμός συντήρησης, γυαλιά ηλίου, οπτικά όργανα, οφθαλμολογικές συσκευές και αξεσουάρ κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (20-23 Νοεμβρίου 2019)  σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (20-23 Νοεμβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.silmoistanbul.com/en

 Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να  στείλουν  τη συνημμένη αίτηση το αργότερο μέχρι τις 21.10.2019 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr