arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση “PAINT EXPO EURASIA” 2019
exchibition

Κατά τις ημερομηνίες 7-9 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Διεθνείς Εκθέσεις “PAINT EXPO EURASIA 2019″ και “STT SURTECH EURASIA 2019″ με τη διοργανώτρια εκθέσεων Artkim Fuarcilik AS. σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Μεταλλευμάτων και Μετάλλων Istanbul στην Istanbul – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στις εκθέσεις προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς βαφών, επικάλυψης και πρώτων υλών βαφών, χημικών κατασκευής και συγκολλητικών και μονωτικών υλικών και Τομέας Κεραμικής, Αλουμινίου και Γαλβανικής Βιομηχανίας κλπ.

Παράλληλα με τις εκθέσεις υπάρχει ειδική διοργάνωση από Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (6-9 Νοεμβρίου 2019)  σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (6-9 Νοεμβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

http://www.paintexpoeurasia.com/

http://www.surtecheurasia.com/

 Οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν τις εκθέσεις , να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 04.10.2019 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα