arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού BIT 2020
exchibition

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού BIT – International Travel Exhibition  2020 για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, που διοργανώνεται από τις 9 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2020 στο καινοτόμο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η BIT – International Travel Exhibition  2020  πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και εξειδικευμένος Bloggers  αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.
Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση BIT, είναι μια διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση. Για περισσότερα από 36 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες από 28 χώρες.  Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης: http://bit.fieramilano.it   ή να απευθυνθείτε  στην εταιρεία μας GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  στο τηλ 210 7755080.

BIT HOSTED BUYER PROGRAM

Η  BIT 2020 εδραιώνει το πρόγραμμα Hosted Buyers program επενδύοντας στην προέλκυση    περισσότερων  από 1500  Tour operators   οι οποίοι Θα φιλοξενηθούν  κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μέσω της πλατφόρμας του My matching θα δημιουργηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων μεταξύ αγοραστών και εκθέτων εύκολα και γρήγορα . Στη BIT2 2019, διεξήχθησαν περισσότερες από  15.000 συναντήσεις.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκθέτες και να πραγματοποιήσουν ακόμη περσότερες συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες θα λάβουν χωρα  τα “speedy meetings“: δωρεάν συναντήσεις με αγοραστές και κορυφαίους travel  bloggers. Κατά τη διάρκεια της ΒΙΤ του  2019  πραγματοποιήθηκαν  περισσότερα από 5.000 speedy meetings .

Θέματα που προβάλλονται 

Τα θέματα που παρουσιάζονται στην BIT είναι όλα σχετικά με τις διακοπές και τα ταξίδια αναψυχής. Πακέτα διακοπών, ταξίδια σε όλα τα μέρη της γης, ποδηλασία, πεζοπορία, κρουαζιέρες, διακοπές ευεξίας, υπαίθριες διακοπές, γκολφ, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα. Στην ΒΙΤ  επίσης μπορείτε να βρείτε σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες όπως οτιδήποτε  συνδέει τον Τουρισμό με την τεχνολογία, το φαγητό, το γάμο  και την εργασία σε συγκεκριμένα σημεία στον εκθεσιακό χώρο.

Η Συμμετοχή σας για το 2020

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADEαποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει προνομιακούς χώρους, προσδίδοντας στην ελληνική συμμετοχή ιδιαίτερη δυναμική με τα ξύλινα, καλαίσθητα και όχι τυποποιημένα περίπτερά της. Μέσα από μια εμφανώς αναβαθμισμένη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE GREAT σας δίνει την δυνατότητα να μην λείψετε από το μεγαλύτερο γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά της Ιταλίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση του τουριστικού  πλούτου της χώρας μας . Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας σας.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε  στην  ΒΙΤ  2020  με κόστος συμμετοχής    690€/τ.μ. συν  700€ το Registration συν το Insurance Service 100€.  Γωνιακά περίπτερα με επιβάρυνση 6% του συνολικού κόστους.Το Registration fee περιλαμβάνει την  καταχώρηση σας στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης και site της έκθεσηςΗ συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:  θέση στην έκθεση.

  1. Ενοίκιο χώρου  σε υψηλής επισκεψιμότητας  θέση στην έκθεση
  2. Νέα, αναβαθμισμένη ξύλινη πολυτελής κατασκευή, με εταιρική σήμανση περιπτέρου, με πλήρη εξοπλισμό (καρέκλες, τραπέζι, info counter) και άπλετο φωτισμό.  Για μεγαλύτερα booths ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
  3. Γραφικά περιπτέρου, info counter και σε τοιχοποιία περιπτέρου βάσει οδηγιών που θα σας δώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE.  
  4. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ). Δεν περιλαμβάνεται 24ωρη κατανάλωση παροχής  ρεύματος και κατανάλωση ρεύματος επαγγελματικού εξοπλισμού.
  5. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
  6. Προβολή της εταιρείας με αλφαβητική καταχώρηση τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
  7. Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
  8. Παροχή στοιχείων για την αγορά
  9. Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός, διερμηνείς, βοηθητικό προσωπικό, παροχή 24ωρου ρεύματος κλπ).
  10. Μεταφορά διαφημιστικού υλικού σε ποσότητες που καθορίζονται  με βάση τα τ.μ. ανά  εκθέτη, καθώς και βάσει συγκεκριμένων οδηγιών τόσο για το φορτίο όσο και για τις ημερομηνίες. Σημειώστε ότι δεν γίνονται επιστροφές  του διαφημιστικού σας υλικού

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.
Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία του περιπτέρου σας, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.

Η τιμή της συμμετοχής που φαίνεται παραπάνω είναι  ενιαία για όλους τους εκθέτες  είτε συμμετέχουν  μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είτε μέσω του Προγράμματος «Επιχειρούμε έξω», είτε μέσω άλλων Κοινοτικών Προγραμμάτων κλπ..   

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία του περιπτέρου σας, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα