11η Διεθνής Εμπορική Έκθεση φυτών. Επιδοτοτούνται τα έξοδα διαμονής στους συμμετέχοντες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/10/2019 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 14-16 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Flower Show İstanbul 2019- 11η Διεθνής Εμπορική Έκθεση φυτών της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία –  Istanbul από την CYP Fuarcılık A.Ş. με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Εσωτερικά και εξωτερικά φυτά διακοσμητικά, Μεσογειακά φυτά, Στολίδια φυτών σε γλάστρες, λουλούδια, σπόροι, γλάστρες και καλάθια, θερμοκήπια, υλικά σχετιζόμενα με το θερμοκήπιο, θέρμανση θερμοκηπίου – υλικά αερισμού, τεχνολογίες ποτίσματος και ψεκασμού, διακοσμητικές πισίνες κτλ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (13-16 Νοεμβρίου 2019) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (13-16 Νοεμβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών).

 Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :https://en.flowershow.com.tr/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 16.10.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@ticaret.gov.tr