Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/11/2019 / ΩΡΑ: 17:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σας καλεί να συμμετέχετε ως Eκθέτες στη μεγαλύτερη Εκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Μια εκ των κορυφαίων Τουριστικών Εκθέσεων στον κόσμο η EMITT προσελκύει ετησίως πάνω από 60.000 Επαγγελματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας καθώς και Τουρίστες που αναζητούν νέες, ευκαιρίες στο χώρο, Προορισμούς και Εταιρείες Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.

Η EMITT είναι μια πολύτιμη επαγγελματική Εκθεση που προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας στην Τουρκία και αλλά τις Διεθνείς Τουριστικές Αγορές. Με πληθώρα κρατικων περιπτέρων, προορισμους διακοπών, χειμερινού και θερινού τουρισμού, τουριστικά και ξενοδοχειακά κέντρα, ταξιδιωτικών πρακτόρων κλπ.

Κάθε χρόνο, δημιουργούνται καινούργιες συνεργασίες μέσω της EMITT, της κορυφαίας Εκθεσης Ταξιδιών και Τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδιών, μια εκ των τεσσάρων κορυφαίων Εκθέσεων στον κόσμο, σας διδεται η ευκαιρια για νέες επαφές και να ενισχύσετε την παρουσία σας στην τουριστική αγορά!!!

Ως εκθέτες θα συνεργαστειτε με  πλήθος κορυφαίων Επαγγελματιών της Τουριστικής Βιομηχανίας, αγοραστές – κλειδιά, με κύριο στόχο να βρειτε  νέες και ευκαιρίες και προϊόντα, καθώς και μεγαλο αριθμο  τουριστών, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας απευθείας στον καταναλωτή!

Στην EMITT δίνουν το παρόν:

1.200 Εκθέτες από 94 χώρες.
13.875 Επαγγελματίες επισκέπτες.
19.662 Ιδιώτες επισκέπτες.

Με κορυφαίες τις: Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ιράν, Γερμανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Αζερμπαϊτζάν, Αλγερία καθως και αλλες Ευρωπαικες χωρες. 
 Οι επισκέπτες αναζητούν κυρίως: Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες και Εξοπλισμό,Υπηρεσίες Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Υγείας,
Διοργανωτές Εκδηλώσεων, Εταιρείες Μεταφορών Προσώπων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κ. Αγγελίνα Παπαϊωάννου τηλεφωνικά στο 2117000264 – 7 ή στα email: exhibitors@etee.gr ή fairs@etee.gr

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.