arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια α. Αναλώσιμων κλιματιστικών μονάδων
diagonismos

Το Γ. Ν. Ζακύνθου ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ , Την Διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια α. Αναλώσιμων (ιμάντες) κλιματιστικών μονάδων και ανεμιστήρων απαγωγής β. Σακόφιλτρων και γ. Πρόφιλτρων (CPV 42512500-3 «Μέρη κλιματιστικών μηχανημάτων») (KAE 1439) προϋπολ. δαπάνης 3.689,39 € προ ΦΠΑ ή 4.574,84 € συμπ. ΦΠΑ 24%, για κάλυψη αναγκών περίπου ενός (1) έτους. {Πιθανή ποσότητα 345 τεμάχια}.

Με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ). Επί ποινή αποκλεισμού της προσφοράς στην περίπτωση την οποία η προσφερόμενη τιμή που θα δοθεί υπερβαίνει την ανώτατη τιμή που θα περιλαμβάνεται στο παρατηρητήριο τιμών για το είδος αυτό, κατά την τελευταία ημέρα υποβολής της προσφοράς.
Η Δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Νοσοκομείου.
Η αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου του 2019 και ώρα 13:00 και ενιαία χωρίς διάκριση σταδίων / φάσεων (Ν. 4412/2016, Άρθρο 117 «ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ», παράγρ. 4. «Η αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών μπορούν να γίνουν σε μία δημόσια συνεδρίαση, κατά την κρίση της επιτροπής).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα