arcadianet espa
Enterprise Europe Network
29η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση “HERMES EXPO 2020”
business5

 02 έως 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2020

’Trade, Tourism and Investment Opportunities Through Gastronomy’’


 Το Ελληνοτουρκικό & Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρία “HERMES  ΕΧΡΟ”  με έδρα τη Φιλαδέλφεια U.S.A  σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην 29η επιχειρηματική έκθεση και συνέδριο ‘’HERMES EXPO’’ που διοργανώνεται σε 4 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτείων, Σικάγο (02 Απρίλιου), Ουάσιγκτον (06 Απρίλιου), Φιλαδέλφεια (08 Απρίλιου), και Νέα Υόρκη (09 Απρίλιου 2020).

Σκοπός είναι:

  • Να ενισχύθουν οι  εξαγωγείς δίνοντάς τους διέξοδο στην Αμερικανική Αγορά για συνεργασία σε μόνιμη βάση, με Επιχειρήσεις της Ελληνικής Ομογένειας αλλά και Αμερικανικές.
  • Να προβληθούν  τα τοπικά προϊόντα της χώρας μας στην Αμερική, έχοντας ως εφαλτήριο τους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
  • Να ενισχυθεί τον Συνεδριακό, Γαστρονομικό, Ιατρικό και Θρησκευτικό Τουρισμό της Ελλάδος στις ΗΠΑ.
  • Να αναδειχθούν οι Δήμοι και οι Ελληνικές Περιφέρειες, έτσι ώστε να δείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών τους στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
  • Να τιμηθούν οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες στο Επίσημο Δείπνο του Ερμή την 8η Απριλίου 2020 με την παρουσία 300 και πλέον ΕλληνοΑμερικανών και Αμερικανών Επιχειρηματιών.
  • Η “HERMES EXPO” είναι η ετήσια, Έκθεση δικτύωσης και προβολής Επιχειρηματιών, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Ελλάδας στην ΑΓΟΡΑ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με ιστορία 29 ετών.

Στόχος είναι η διευκόλυνση των Ελληνικών Επιχειρήσεων για  τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και η προώθηση των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιων στην Αμερικανική Ήπειρο.

 Για κάθε Ελληνικη Επιχειρηση – Εκθετη, θα εχουμε προγραμματισμενες συγκεκριμενες συναντησεις από 3 – 5 Αμερικανικες & Ελληνοαμερικανικες Επιχειρησεις ανα πολη ( Σικαγο – Ουασινγκτον – Φιλαδελφεια – Νεα Υορκη).

( Η ανωτερω παροχή ξεχωριζει την παρούσα Έκθεση από τις υπόλοιπες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό).

Γνωρίζοντας την ανάγκη προώθησης των Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων  στην Αμερική, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή σας μέσω της Έκθεσης:“HERMES EXPO 2020”.

Η συμμετοχή σας στην έκθεση “HERMES EXPO”  θα δώσει την ευκαιρία:

  • Να προβάλετε και να ενημερώσετε τους  Αμερικάνους  και Ελληνοαμερικανούς Επιχειρηματίες για την εταιρεία ή τον φορέα σας.
  • Να συζητήσετε για την εκπροσώπηση των προϊόντων σας στις ΗΠΑ με αντίστοιχους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
  • Το Ε.Τ.Ε.Ε. & ΕΒΕΒΕ σε συνεργασία με την “HERMES EXPO” διαθέτουν μεγάλο δίκτυο συνεργατών, πείρα και γνώση έτσι ώστε η επιχειρηματική ομογένεια να έχει την ευκαιρία να σας γνωρίσει και να ενημερωθεί από κοντά για τις δραστηριότητες σας.
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι και η 29η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Queens Chamber of Commerce, Gloucester Country Chamber of Commerce, Δήμου Φιλαδέλφειας, το Ελληνοαμερικανικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο της ευρύτερης περιοχής Φιλαδέλφειας USGBAC, τον οργανισμό EMBCA
  • Στο πλαίσιο της εκθέσεως διοργανώνεται  Round Table Discussion το οποίο προσελκύει ισχυρούς Οικονομικούς, Επιχειρηματικούς και Πολιτικούς Παράγοντες της Αμερικής και της Ελληνοαμερικανικής παροικίας, δίνοντας ευκαιρία στους εκθέτες να ενημερωθούν για την αμερικανική οικονομία.

Οικονομική Πρόταση Συμμετοχής και στις 4 πόλεις στην Έκθεση ‘HERMES EXPO 2020’, μέσω περιπτέρου.

Κόστος Περιπτερού: 4.750$

Για την ενίσχυση της παρουσίας σας στη διοργάνωση, σας παρέχονται επιπλέον:

  • Συμμετοχή στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί με επίκαιρο θέμα τον Γαστρονομικό Τουρισμό.
  • Συμμετοχή στη Συνέντευξη Τύπου και στη γευσιγνωσία των Ελληνικών προϊόντων και δυνατότητα μελέτης δημιουργίας Μόνιμης Έκθεσης στην Αμερικανική Ήπειρο.
  • Συμμετοχή στοχευμένα στο Πρόγευμα και Επίσημο Δείπνο με 300 επιχειρηματίες στις 08 Απριλίου 2020, στη Φιλαδέλφεια.
  • Επιδίωξή μας είναι να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματά σας και να κάνουμε την παρουσία σας στην Αμερική παραγωγική και ωφέλιμη (συναντήσεις, παρουσιάσεις, προβολή ειδικών θεμάτων που αφορούν την τουριστική προβολή και το κομμάτι του Συνεδριακού Τουρισμού παράλληλα).
  • Βαθύτερη επιθυμία και σκοπός των Επιμελητηρίων είναι να αποτελέσουμε μελλοντικά την μόνιμη βάση σας στην Αμερική, αξιοποιώντας και το δυναμικό στοιχείο των αποδήμων επιχειρηματιών-επαγγελματιών και των Φιλελλήνων επισκεπτών της Έκθεσης.
  • Το ΕΤΕΕ και το ΕΒΕΒΕ σε συνεργασία με την HERMES EXPO ανοίγουμε δρόμους ανάπτυξης με τις ΗΠΑ με στόχο τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών.
  • Είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες τους Έλληνες και τους ομογενείς από το 1992 στηρίζοντάς τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.
  • Σήμερα, όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να συνεργαστούμε, να αναπτύξουμε την εξωστρέφεια της Ελλάδος και των επιχειρήσεών μας ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας για νέες ευκαιρίες μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Υ.Γ. Οι διοργανωτές Ε.Τ.Ε.Ε., ΕΒΕΒΕ  και ΗERMES EXPO μέσω των στελεχών τους, μπορούν να προωθήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα προϊόντα σας στην Αμερικανική αγορά, εφόσον έχετε περίπτερο, αποφεύγοντας έτσι το κόστος μετακίνησης στελέχους της εταιρείας σας στην Αμερική.
Η ανωτέρω υπηρεσία προσφέρεται μόνο στους Εκθέτες με Περίπτερο.

Το κόστος της ανωτέρω υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης και των 4 πόλεων

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  2117000264-7  

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα