">

3° Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/11/2019 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Ο μεγάλος Πανελλήνιος θεσμός, που, ξεκίνησε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πρόπερυσι, προς τιμήν του αείμνηστου συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, επαναλαμβάνεται και, φέτος, ως  «3° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Το Φεστιβάλ, που, θα λάβει χώρα με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελ/νήσου, αυτή τη φορά θα είναι 5ήμερο (30 Νοέμβρη και 1, 7, 8  και 9 Δεκέμβρη).

Κατ’ αυτό, θα εμφανιστούν 15 χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα, ένας αριθμός σημαντικότατος, δείγμα, ότι, κατ’ έτος, αναμένεται, ως κάτι το πολύ σημαντικό γεγονός στον χορωδιακό κόσμο της χώρας, και όχι μόνο…!

Παράλληλα, θα υπάρξει μία βραδιά – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με τα “Σπουργίτια” της Χ.Τ. και δύο ανεπανάληπτες βραδιές, που, δεν πρέπει να χάσει κανείς, η μία με το 15μελές “ορχηστικό” συγκρότημα “VIBRATO” της “Πολυφωνικής” Χορωδίας Πάτρας και η δεύτερη μια προσφορά της μεγάλης “Δραματικής Σχολής Σταυράκου” την οποία διευθύνει ο Τριπολίτης, Σωτήρος Λαμπρόπουλος, μια “σπέσιαλ” βραδιά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, ΘΟΔΩΡΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, ο οποίος θα τραγουδήσει μαζί με 5μελές συγκρότημα…!

Οι Τριπολίτες λάτρες του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με δωρεάν είσοδο, ν’ απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο 5ήμερο στο “Μαλλιαροπούλειο Θέατρο”.

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.