7η Διεθνής Έκθεση World Halal Summit & Oic Expo 2019. Επιδοτούνται τα έξοδα διαμονής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/11/2019 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Κατά τις ημερομηνίες 28 Νοεμβρίου– 1 Δεκεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ WORLD HALAL SUMMIT & OIC HALAL EXPO 2019 από τη διοργανώτρια εκθέσεων Asel Uluslararası Fuar Hizmetleri A.Ş. σε συνεργασία με την Τουρκική Συνέλευση Εξαγωγέων στην Istanbul με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Χαλάλ Τροφίμων, Χαλάλ Τουρισμός, Ισλαμική χρηματοδότηση, Ισλαμική κλωστοϋφαντουργία, Χαλάλ ιατρική και φαρμακευτική προϊόν.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο  και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 27 Νοεμβρίου1 Δεκεμβρίου 2019 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής max δύο αντιπρόσωποι από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 27 Νοεμβρίου1 Δεκεμβρίου 2019 (διαμονή 4 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://www.helalexpo.com.tr/en/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 08.11.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr