arcadianet espa
Enterprise Europe Network
85η Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή!
pumpkin 1768857 1280 e1574936529162

Tις πύλες τις θα ανοίξει από τις 17 έως τις 26 Ιανουαρίου η 85η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week Berlin 2020. Η International Green Week Berlin, λαμβάνει χώρα από το 1926 και είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έλαβαν μέρος πάνω από 1.750 εκθέτες, από 61 χώρες, ανάμεσά τους και 4 Έλληνες εκθέτες, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, KLNi-Promotion και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα την ελληνική συμμετοχή εκπροσώπησαν οι εταιρίες: ARMAKADI, BIOARGOS S.A., GOJI SPIRIT και TSAKALAKIS-NIVRITOS.
Σημειώνεται ότι στην International Green Week Berlin 2019, οι εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 400.000 επισκέπτες, ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασε τις 85.000, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν πάνω από 51 εκατομμύρια ευρώ σε αγορές προϊόντων.

Πέραν του ικανοποιητικού όγκου πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εταιρίες είχαν επαφές με εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων, ενώ επιλεγμένα προϊόντα τους παρουσιάστηκαν για 5 ημέρες στο Professional Center της έκθεσης, αποκλειστικά σε εμπορικούς αντιπροσώπους με σκοπό την επίτευξη συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.
Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de
Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή, αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης και 10% επιπλέον έκπτωση για τα μέλη μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα www.german-fairs.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα