Δωρεάν μεταφορά και είσοδο στις μεγάλες εκθέσεις της Αθήνας. Μια νέα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/01/2020 / ΩΡΑ: 14:12 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μια νέα σημαντική πρωτοβουλία, αποτελεί η συνεργασία του Επιμελητηρίου με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας με τη δωρεάν μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές  εμπορικές εκθέσεις στην Αθήνα.

Η πρώτη έκθεση που θα επισκεφθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι η HORECA τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Επιστροφή την ίδια μέρα στις 4 το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης Metropolitan Expo.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής και να είστε ταμειακώς ενήμεροι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (μέσω sms ή email) το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα σας ενημερώσει με τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε με το συγκεκριμένο δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία) και να μπείτε δωρεάν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον  ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεταξύ 40-50.

Προϋποθέσεις Εισόδου
Προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε εκθέτες και επισκέπτες η παρουσία μεγάλου αριθμού μεμονωμένων επισκεπτών & επαγγελματιών θα τηρηθεί σειρά προϋποθέσεων εισόδου στην έκθεση, πιο συγκεκριμένα:

Για την ελεύθερη και άμεση πρόσβασή σας στην έκθεση απαιτείται στη δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε όλα τα στοιχεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καθημερινά από τις 8 έως τις 2 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

Παρακαλούμε δηλώστε τα στοιχεία σας, on line, στην παρακάτω φόρμα.

 

 

 

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.