arcadianet espa
Enterprise Europe Network
ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, στη Σιγκαπούρη!
exhibitor

Δρόμους εξωστρέφειας στην ασιατική αγορά τροφίμων ανοίγει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην έκθεση ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, η οποία αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται για πρώτη φορά στη Σιγκαπούρη, στο Singapore EXPO. Η ASIA FRUIT LOGISTICA θα ανοίξει τις πύλες της από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2020, ενώ το ASIA FRUIT CONGRESS θα φιλοξενηθεί στην ίδια τοποθεσία, μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχε με 6 δυναμικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου έλαβαν μέρος οι εξής 5 εταιρίες: Anatoli SA, Chatzidakis SA, Kolios Company SA, Mitrosilis SΑ και Protofanousi Fruits. Ενώ η εταιρία ZEUS KIWI έλαβε μέρος ως ανεξάρτητος εκθέτης.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εξασφάλισε τη στρατηγική υποστήριξη του Enterprise Greece Invest & Trade για τη συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στην έκθεση ASIA FRUIT LOGISTICA 2019, που δεν συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα, επιδοτώντας το 50% του ενοικίου του χώρου τους για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ. Ο Εnterprise Greece Invest & Trade και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των ελληνικών φρούτων και φρέσκων λαχανικών στην ασιατική αγορά, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά τους.

Λόγω των πολιτικών δρώμενων του Χονγκ Κονγκ, η ASIA FRUIT LOGISTICA, που διοργανώνεται ετησίως στο Εκθεσιακό Κέντρο Asia World-Expo Center του Χονγκ Κονγκ, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου σε συνεργασία με το Asiafruit Magazine και συνοδεύεται από το ASIAFRUIT CONGRESS, αποφάσισε το 2020 να μεταφερθεί στη Σιγκαπούρη, στο Singapore EXPO, που βρίσκεται κοντά στο Αεροδρόμιο Singapore’s Changi.

Το 2019, παρόλες τις πολιτικές αναταράξεις του Χονγκ Κονγκ, η έκθεση φιλοξένησε 810 εκθέτες από 40 χώρες και καλωσόρισε πάνω από 12.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το ASIAFRUIT CONGRESS παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας του κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνουν χώρα τα ASIA FRUIT AWARDS για τη βράβευση των καλύτερων εταιριών σε θέματα μάρκετινγκ, εισαγωγής, παραγωγής και πώλησης. Για τέταρτη φορά διοργανώθηκε και το συνέδριο COOL LOGISTICS ASIA, το οποίο δίνει βαρύτητα σε θέματα, όπως η μεταφορά ευπαθών προϊόντων και η διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, θέματα όπως information technology, communication technology, the Internet-of-Things, Big Data, ρομποτική και νέες τεχνολογίες για τον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών παρουσιάζονται στο SMART HORTICULTURE ASIA. Ενώ, στο ASIAFRUIT BUSINESS FORUM,
παρουσιάστηκαν όλα τα πλεονεκτήματα, που έχει η αυτοματοποιημένη συσκευασία έως την αναπτυσσόμενη δύναμη του marketing, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA 2020 και τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης ASIA FRUIT LOGISTICA στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσ/νίκη,
τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr. Για online αγορά καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.asiafruitlogistica.com/tickets

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα