Διεθνής Έκθεση “KOCAELI CO-MATCHING BUSINESS MATCHMAKING EVENT”. Επιδοτείται η διαμονή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/02/2020 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατά τις ημερομηνίες 19-20 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί KOCAELI CO-MATCHING BUSINESS MATCHMAKING EVENT από την Εμπορικό Επιμελητήριο της Kocaeli στην Τουρκία- Kocaeli με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην συνεδρίαση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα, ηλεκτρονικά, και κατασκευή.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (18-21 Μαρτίου 2020)και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18-21 Μαρτίου 2020) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (18-21 Μαρτίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://co-matching.com/?page_id=392

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να τη στείλουν το αργότερο μέχρι τις 04.03.2020 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr