Δωρεάν μεταφορά και είσοδο στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD EXPO»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/02/2020 / ΩΡΑ: 13:01 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τη δωρεάν και ξεκούραστη μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας συνεχίζεται με τη μεγάλη έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO» που διοργανώνεται 07.03.2020 – 09.03.2020 στο  METROPOLITAN EXPO. 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου οι επαγγελματίες της Αρκαδίας που επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση «FOOD EXPO»* θα αναχωρήσουν την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Επιστροφή την ίδια μέρα στις 4 το μεσημέρι, από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης, στο Metropolitan Expo.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020. (Στ0 τέλος του Δελτίου θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής on line)

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή το Επιμελητήριο Αρκαδίας (μέσω sms ή email) θα σας ενημερώσει με τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε, δωρεάν, με το συγκεκριμένο δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία).

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον  ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πάνω από 30 άτομα.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων το δρομολόγιο θα αναβληθεί και θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Η έκθεση FOOD EXPO GREECE είναι αποκλειστικά μια εμπορική έκθεση. Οι επαγγελματίες κατά την είσοδό τους στην έκθεση παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τις κάρτες barcode που θα λάβουν από τη διοργανώτρια εταιρεία ή τις προσκλήσεις που αποστέλλουν οι εκθέτες.

Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 12 ετών.

 Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Σάββατο 7 Μαρτίου – 10:00 – 18:30

Κυριακή 8 Μαρτίου  – 10:00 – 18:30

Δευτέρα 9 Μαρτίου  – 10:00 – 18:00

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Προσοχή. Η Δήλωση συμμετοχής αφορά ένα άτομο. Αν επιθυμείτε να είναι και άλλο άτομο θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή αίτηση.