Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου (ITB), 4-8 Μαρτίου 2020

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/02/2020 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση  Βερολίνου (ITB), που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 4 έως 8 Μαρτίου 2020. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό, αλλά και την καθιέρωση των ποιοτικών προϊόντων της στη συνείδηση του καταναλωτή. Η προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας. Η Γερμανική αγορά αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική αγορά εισερχόμενου τουρισμού στην Πελοπόννησο.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB) παρουσιάζει ολόκληρο τον τομέα του ταξιδιού: χώρες, προορισμοί, διοργανωτές, συστήματα κρατήσεων, μεταφορείς, ξενοδοχεία και όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ευχάριστες στιγμές στις διακοπές τους. Η ΙΤΒ είναι η έκθεση στην οποία παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και φιλοσοφίες του κλάδου του τουρισμού, καθώς και όλες οι δυνατότητες συνεργασίας. Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 2019 συνολικά συμμετείχαν 10.000 εκθέτες από 181 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν 160.000 επισκέπτες με στόχο τη δικτύωση και την επίτευξη επαγγελματικών συμφωνιών.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020.

Για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα είναι βασισμένη στο διαθέσιμο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και στην εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2713 601171