arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση “Lifestyle Turkey 2020”. Επιδοτείται η διαμονή
exhibitor

Κατά τις ημερομηνίες 27-29 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Lifestyle Turkey 2020 στην İstanbul  από την διοργανώτρια εκθέσεων Federal Fuar ve Kongre Yonetim Ltd Sti. και την Ένωση Εξαγωγέων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα modest fashion (γυναικείας ένδυσης- χιτζάμπ).

Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιείτε μια ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας , το οποίο διαρκεί 3 μέρες (26-29 Φεβρουαρίου 2020) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης περιγράφονται στον παρακάτω παράγραφο.

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (26-29 Φεβρουαρίου 2020) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (26-29 Φεβρουαρίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://lifestyle-turkey.com/

 Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Πρεσβείας, τηλ:210 7222196, ώστε να προμηθεύτούν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12.02.2020 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα