arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δωρεάν προβολή της επιχείρησής σας στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
epimelitirio

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της προώθησης των Αρκαδικών επιχειρήσεων ενημερώνει τα μέλη του ότι μπορούν να προβάλουν την επιχειρήσή τους Δωρεάν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

Η ιστοσελίδα διαθέτει 12 περιοχές-πλαίσια προκειμένου να έχουν οι επιχειρήσεις ένα ακόμη κανάλι προβολής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών του.

Η προβολή θα έχει ισχύ για έναν μήνα από την μέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα. Προϋπόθεση για την προβολή αποτελεί το μέλος να είναι ταμειακώς ενήμερο για το τρέχον τεύχος.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας της αίτησης.
Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ. Παρακαλούμε να την συμπληρώσετε, να την σφραγίσετε  και να την υπογράψετε στο τέλος και να την στείλετε στο fax 2710 233738 η σκαναρισμένη στο email: press@arcadianet.gr

Προδιαγραφές προβολής – δημιουργικού
Διαστάσεις αρχείου : 204px x 100px (Πλάτος x Ύψος)
Τύπος Αρχείου : .gif ή .jpg ή .png
Μέγιστος μέγεθος αρχείου : 25kb

Αν επιθυμείτε το δημιουργικό σας να κατευθύνεται σε κάποιο link παρακαλούμε να αναφέρετε το link παραπομπής.

Τα νέα της επιχείρησης

Επιπλέον στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μπορείτε να παρουσιάζετε τα νέα της επιχείρήσης σας, όπως: τιμητικές διακρίσεις, συνεργασίες, αλλαγή διεύθυνσής, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, νέα προϊόντα, συμμετοχή σε εκθέσεις κ.α. μαζί με φωτογραφικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arcadianet.gr με την ένδειξη «ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ».

Προϋπόθεση για την παρουσίαση των Νέων της Επιχείρησής σας αποτελεί να είστε ταμειακώς ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710227141-2, 2710227123 και στο email: press@arcadianet.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα