arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), 17-19 Μαρτίου 2020
exhibitor

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση  Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα από 17 έως 19 Μαρτίου 2020. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό. Η Πελοπόννησος με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της στοχεύει στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Διεθνής Τουριστική Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), εντάσσεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια από τις αγορές στόχευσης, η οποία έχει δείξει έμπρακτα την προτίμησή της για τον προορισμό. Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι να προβληθεί ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός υψηλών προδιαγραφών και πολυτελείας.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους σχετικούς κλάδους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη αίτηση συμμετοχής

Για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 2713 601171

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα