arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση “IDEAL HOMEX 2020”. Επιδοτείται η διαμονή
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 26-29 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “IDEAL HOMEX 2020″ στην Τουρκία- İstanbul από την Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB) και τη διοργανώτρια εκθέσεων Ταrsus Turkey Fuarcılık στην Istanbul-Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: είδη κουζίνας, υαλικών, πορσελάνινων, ατσάλινων, κεραμικών και πλαστικών ειδών, είδη διακόσμησης, φωτιστικών, λευκών ειδών, είδη δώρων, προίκας και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών.

Παράλληλα με την έκθεση το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας πραγματοποιείτε μία ειδική διοργάνωση, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (25-28 Μαρτίου 2020) και περιλαμβάνει συναντήσεις με τους παραγωγούς καθώς και επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (25-28 Μαρτίου 2020) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (25-28 Μαρτίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφορετικές ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://www.idealhomefuari.com/en

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποσστείλουν το αργότερο μέχρι τις 11.03.2020 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ticaret.gov.tr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο. 210- 72 22 196 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα