Διοργάνωση Εθνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην ITΒ Asia 2020 από τον ΕΟΤ!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/04/2020 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Επιχειρηματική αποστολή και B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις από χώρες ανά τον κόσμο στην ITB Asia 2020 στις 21 – 23.10.2020 στη Σιγκαπούρη, στην οποία ο ΕΟΤ διοργανώνει Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο.
Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, διοργανώνει Επιχειρηματική αποστολή και B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις από χώρες ανά τον κόσμο, με σκοπό οι εταιρίες να γνωρίσουν από κοντά τους παγκόσμιους «παίκτες» της βιομηχανίας ούτως ώστε η οικονομική ανάκαμψη και η σύναψη νέων συνεργασιών να επιταχυνθεί.

Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB Asia έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους εκθέτες, που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

Ορισμένοι από τους τομείς, που παρουσιάζονται στην ITB Asia είναι:
▪ επαγγελματικά ταξίδια
▪ ταξίδια αναψυχής
▪ παγκόσμια τουριστική βιομηχανία
▪ εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops.
Κάθε επιχείρηση, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην Επιχειρηματική αποστολή και τις B2B συναντήσεις, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην ITB Asia στη Σιγκαπούρη, καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον της το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2020, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο E-Mail: y.patsiavos@ahk.com.gr κ. Γιάννης Πατσιαβός, τηλ.: 210 6419026, κιν. 6945 234747.

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχή