arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Τα νέα των μελών μας: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΙΑΜΑΤΑ”: Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου με τη δύναμη της φύσης
katsoula 1

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της προώθησης των μελών του – επιχειρήσεων της Αρκαδίας σας παρουσιάζει τα νέα της επιχείρησης “ΙΑΜΑΤΑ”.

Στείλτε και εσείς τα νέα της επιχείρησής σας με φωτογραφικό υλικό (υψηλή ανάλυση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arcadianet.gr με την ένδειξη «ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ».

Προϋπόθεση για την παρουσίαση των Νέων της Επιχείρησής σας αποτελεί να είστε ταμειακώς ενήμεροι.

“ΙΑΜΑΤΑ”

Ένα φρέσκο κατάστημα στην Τρίπολη, τα Ιάματα έρχεται να μας παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας και το ανοσοποιητικό μας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Όλοι οι ειδικοί γύρω μας μιλάνε για το πώς η σωστή διατροφή μπορεί να μας βοηθήσει να «θρέψουμε» τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα στοιχεία

Αναφέρουν ότι μπορούμε να τρώμε φρούτα, λαχανικά, φυτικές ή ζωικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και υδατάνθρακες έτσι ώστε τα γεύματά μας να είναι ισορροπημένα και πλήρη. Να μην καταναλώνουμε επεξεργασμένα τρόφιμα και τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη η οποία δρα αρνητικά στον οργανισμό μας. Επίσης το νερό είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας όπως και η άσκηση.

Με βάση όλα τα παραπάνω μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με προϊόντα που μας δίνει η φύση και θεωρείται ότι βοηθούν όπως τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, τα μπαχαρικά και η πρόπολη. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα βρίσκονται στα Ιάματα.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας «Ιάματα» στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Τρίπολη να σας ενημερώσουμε ή επισκεφθείτε μας στο e-shop: www.iamata-shop.gr που μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα μας.

Ακολουθήστε τα “Ιάματα” στα social media:

Instagram: https://www.instagram.com/iamatashop/

Facebook: https://www.facebook.com/Iamatashop/

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα