arcadianet espa
Enterprise Europe Network
“Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την εστίαση, να αγκαλιάσει την επιχειρηματικότητα”. Συνέντευξη Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή

Με κανόνες και μέτρα κάνει πρεμιέρα το λιανικό εμπόριο και στην Τρίπολη, αφού ανοίγουν καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Σπυροπούλου, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τηλεδιάσκεψη με Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδος και με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα, μια πρωτοβουλία του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Ουσιαστικά στην τηλεδιάσκεψη ο ίδιος επικεντρώθηκε σε τρεις θεματικές ενότητες, στο φυσικό αέριο, στην εστίαση – πρωτογενή τομέα και στον αγροτικό τομέα. Όπως είπε και ο κ. Τρουπής αυτά είναι τα σημαντικά θέματα που πρέπει να επενδύσει η κυβέρνηση και να μην “μείνουν πίσω”, μάλιστα μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα του φυσικού αερίου, “θα πιέζουμε τις καταστάσεις μέχρι να δούμε να υλοποιείται το έργο, που θα δώσει πνοή στην Πελοπόννησο”, διευκρίνισε ο ίδιος.

Μάλιστα ο κ. Τρουπής δεν παρέλειψε να μιλήσει για την τρίτη φάση των μέτρων και την άρση των περιορισμών στην εστίαση, αφού ανοίγουν εστιατόρια και καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Θα δυσκολευτούν πολλές επιχειρήσεις να ανοίξουν, θα αργήσουμε να μπούμε σε κανονικότητα υπάρχουν επιχειρήσεις με προβλήματα. Ο κόσμος από την άλλη πλευρά πώς θα κινηθεί, θα βγει; αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα”.

Για να ακούσετε την ραδιοφωνική συνέντευξη, στον Arcadia 9.38 πατήστε εδώ

Για να δείτε την τηλεοπτική συνέντευξη στo Super Tv πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα