arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ψηφιακά το ραντεβού με την ΑΑΔΕ για κλειδάριθμο TAXISnet στο gov.gr
ΑΑΔΕ

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, πιστοί στην απρόσκοπτη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας της ψηφιακής πύλης ζωντανής επικοινωνίας και τηλεδιάσκεψης με εκπρόσωπο της ΑΑΔΕ. Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία προσφέρεται μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου, Gov.gr, στη διεύθυνση myAADElive.gov.gr και υποστηρίζεται παραγωγικά από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Η ψηφιακή πύλη myAADElive είναι το πρώτο βήμα για την εξ αποστάσεως επικοινωνία πολιτών με εκπροσώπους της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση κλειδάριθμου, αλλά και αριθμού υπηρεσιών που αναμένεται να προστεθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Με τη νέα υπηρεσία, ακόμα μία διαδικασία μπορεί να γίνεται ψηφιακά, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη οι πολίτες να επισκεφτούν τις κατά τόπους ΔΟΥ, ενώ παραμένει ζωντανή η επικοινωνία και αναβαθμίζεται η εξυπηρέτησή τους.

Πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας ήταν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, το πρωί της Πέμπτης 14 Μαίου.

Μπορείτε να βρείτε το εχειρίδιο χρήσης της υπηρεσίας myAADElive.gov.gr εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα