arcadianet espa
Enterprise Europe Network
11η έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου
exchibition

13 ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές στην Έκθεση Ταξιδιών και Αναψυχής στη f.re.e 2020 του Μονάχου

Με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει για 5 η συνεχή φορά η εταιρία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο!

Η διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, f.re.e 2021, διοργανώνεται από 24 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2021 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, για πέμπτη συνεχή φορά η εταιρία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργανώνει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

Η έκθεση f.re.e λαμβάνει χώρα για εντέκατη φορά και τα θέματα, που παρουσιάζονται είναι:
 διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες
ενοικιάσεων αυτοκινούμενων
 σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και
θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία)
 υγεία, ομορφιά, wellness
 ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί
 ποδηλασία, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών
 extreme sports: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing,
αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός
 άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά στην τελευταία διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότερες από 1.300 εταιρίες από 60 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πάνω από 130.000 επισκέπτες. Η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ θετική. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης.
Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής και στον
επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του.

Κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή μπορείτε να παραγγείλετε online στην ιστοσελίδα www.free-muenchen.de

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα, στο τηλ.: 210 64 19 037 και στη Θεσσαλονίκη, στο τηλ.: 2310 32 77 33 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.germanfairs.gr

Η αίτηση συμμετοχής για την f.re.e 2021, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 24.02. – 28.02.2021, είναι διαθέσιμη online πατώντας τον σύνδεσμο:

https://www.free-muenchen.de/en/exhibitors/application-stand-space/application/

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα