Ενημερωτική e-ημερίδα. «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ – Ποιοι οι δικαιούχοι – Ρύθμιση και επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον Κορονοϊό»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/08/2020 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου , στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών τους, διοργανώνουν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00-16:00, δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα,  με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών;». Κεντρικός ομιλητής ο κ. Φώτης Κουρμούσης, ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Κύριο θέμα της συζήτησης είναι η ρύθμιση και επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον Κορονοϊό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 με τα ερωτήματα που τους απασχολούν. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της e-ημερίδας δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτοαπαντήσεων.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να την παρακολουθήσουν, πατώντας το link που θα τους σταλεί στο email. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατεβάσουν την πλατφόρμα zoom.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Γέφυρα» πατήστε ΓΕΦΥΡΑ-Ενημερωτικό-σημείωμα-Βασικές-Ερωταπαντήσεις

Προσοχή

Όσοι δεν εγγραφούν και δεν κατεβάσουν την πλατφόρμα του zoom δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.