arcadianet espa
Enterprise Europe Network
1η Διαδικτυακή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών “FOOD MARKET SHOW 2020”
ed03

Η εταιρεία GREAT EXHIBITIONS με την φροντίδα της, την πολυετή εμπειρία της και την προνοητική της διάθεση να δημιουργήσει χρήσιμα και έξυπνα εργαλεία για τους Έλληνες παραγωγούς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD MARKET SHOW 2020, που θα διεξαχθεί στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της έκθεσης.
Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και αφουγκραζόμενοι τον παλμό και την ανάγκη της αγοράς των ίδιων των εξαγωγέων, δημιουργήσαμε την 1η Διαδικτυακή έκθεση που θα λειτουργήσει σε ένα ψηφιακό περιβάλλον έκθεσης, φέρνοντας σε απευθείας επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με Έλληνες και Διεθνείς αγοραστές.
Η προβολή και εξωστρέφειας της ελληνικής γαστρονομίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς. Στην περίοδο που διανύουμε υπό τη σκιά της πανδημίας και των οικονομικών προβλημάτων που αυτή επέφερε, επιβάλλεται να δημιουργήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα σύγχρονα εργαλεία για την ανάδειξη της ποιότητας και του πλούτου της ελληνικής παραγωγής και της δυναμικότητας της στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε FOOD MARKET SHOW 2020

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα