arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διενέργεια RFI (Request for Information- Παροχή Πληροφοριών) για «Εμποτισμένους Ξύλινους Στύλους»
paper 3941882 1280 e1582027665320

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.) προβαίνει στην διενέργεια RFI (Request for Information) με τίτλο: «Εμποτισμένοι Ξύλινοι Στύλοι».

Οι ξύλινοι στύλοι καλύπτουν το ~ 90% του εναέριου δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και συνεπώς θεωρούνται κρίσιμο υλικό. Λόγω των αυξημένων αναγκών ξύλινων στύλων για τα επόμενα χρόνια, ο ΔΕΔΔΗΕ στοχεύει στην διεύρυνση της προμηθευτικής του βάσης προσελκύοντας αλλοδαπούς προμηθευτές.

Το RFI (Request for Information) αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ενδεχόμενης διαδικασίας προμήθειας τουλάχιστον ~ 300.000 – 400.000 εμποτισμένων ξύλινων στύλων για τα επόμενα τέσσερα (4) με πέντε (5) χρόνια.

Σκοπός του RFI είναι:

  • Να επικοινωνηθούν στην αγορά οι μελλοντικές ανάγκες του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και η πρόθεση του να επεκτείνει την προμηθευτική του βάση
  • Η κινητοποίηση των ενδιαφερόμενων προμηθευτών
  • Η αναγνώριση της αγοράς και των βασικών παικτών της
  • Να τεθούν βασικές ερωτήσεις στους προμηθευτές και η χρήση των απαντήσεων τους στον σχεδιασμό των υπολοίπων βημάτων της διαδικασίας προμηθειών

Σε περίπτωση που επιθυμήτε να συμμετέχετε στο RFI παρακαλώ ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

    1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.deddie.gr/el/deddie/dimosieuseis/dimosies-diavouleuseis/emptosimenoi-xilinoi-styloi/
    2. Επιλέξτε το επισυναπτόμενα “Impregnated Wooden Poles RFI.docx” και “PPC GR – 49.pdf” για να κατεβάσετε το RFI και την προδιαγραφή των ξύλινων στύλων αντίστοιχα
    3. Εφόσον ολοκληρώσετε το RFI, αποστείλετε το συμπληρωμένο έγγραφο μέσω email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις M.Kondylis@deddie.gr και I.Koutsogiannakis@deddie.gr με θέμα  “Impregnated Wooden Poles RFI”

Για ερωτήσεις ή/ και διευκρινίσεις αναφορικά με το RFI παρακαλώ αποστείλετε email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις M.Kondylis@deddie.gr και I.Koutsogiannakis@deddie.gr.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής του RFI είναι 15.10.2020.

Παρακαλώ σημειώστε πως το παρών RFI αποτελεί ένδειξη μιας ενδεχόμενης μελλοντικής δραστηριότητας προμήθειας και δεν δεσμεύει τον ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια οποιουδήποτε υλικού. Το παρών RFI δεν αποτελεί μέρος κάποιας διαδικασίας προεπιλογής ή επιλογής οικονομικών φορέων.

Με εκτίμηση,

Σμαράγδα Οικονόμου

Διευθύντρια Κλάδου Προμηθειών ΔΥΠΜ

Τ 2109090514

F 2109090537

sm.oikonomou@deddie.gr

Συγγρού 98-100, 117 41 Αθήνα

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα