arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Aλλαγές στα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 από σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Στο επίπεδο 1 η Αρκαδία
covid 19 4939288 1280 e1598346561405

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα οι τροποποιήσεις σε επί μέρους κανόνες που ίσχυαν σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την νόσο Covid-19. Συγκεκριμένα πρόκειται για τροποποιήσεις που κρίθηκαν αναγκαίες λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών το φθινόπωρο και τον χειμώνα και της αύξησης του επιδημιολογικού κινδύνου που προκαλεί ο συγχρωτισμός σε κλειστούς χώρους. Με βάση τον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19, περιλαμβάνονται τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1 – Ετοιμότητας, Επίπεδο 2 – Επιτήρησης, Επίπεδο 3 – Αυξημένης Επιτήρησης και Επίπεδο 4 – Αυξημένου Κινδύνου), και είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr.
Από σήμερα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς χώρους εργασίας και εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό, σε όλα τα επίπεδα συναγερμού για όλη την Αρκαδία και όλη τη χώρα γενικότερα.

Ενώ, περιορίζεται το ωράριο λειτουργίας της εστίασης και των κέντρων ψυχαγωγίας σε όλα τα επίπεδα συναγερμού, δηλαδή σε όλη την χώρα, σε όλη την επικράτεια.

Δείτε αναλυτικά:

Επίπεδο συναγερμού ανά περιφερειακή ενότητα: https://bit.ly/3djS2wX

Μέτρα εν ισχύ ανά επίπεδο συναγερμού: https://bit.ly/2I3evCP

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα