ΠΕΣΠ: Επιστολή για μείωση τελών κυκλοφορίας επαγγελματικών οχημάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/11/2020 / ΩΡΑ: 16:17 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα απέστειλε το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με κύριο αίτημα τη μείωση τελών κυκλοφορίας επαγγελματικών οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιστολή μας σας καταθέτουμε το δίκαιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων των οποίων οι επιχειρήσεις είναι κλειστές με κρατική εντολή, από τι στιγμή που αυτά είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα αυτό, καθώς και μια γενναία παράταση στην καταβολή όλων των Τελών Κυκλοφορίας αφού λόγω του lock down όλα τα οχήματα είναι μερικώς ή εντελώς ακινητοποιημένα.

Με την πεποίθηση ότι θα κατανοήσετε το δίκαιο του αιτήματος και θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποσυμφορηθούν εν μέρει οι επιχειρηματίες, αλλά και οι πολίτες από την πληθώρα των υποχρεώσεων που αναμένουν να ικανοποιηθούν σε περίοδο μη λειτουργίας της οικονομίας μας.

Με εκτίμηση

Για το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παναρίτης