arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Βράβευση της εταιρείας, Πανελλήνια Εμπορική Εισαγωγική, για το Brand Name “Arcadiantaste”
unnamed

Η απόκτηση του πολύτιμου πιστοποιητικού αρίστης ποιότητας – χρυσού βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2021 & 2022 «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB, είναι για την εταιρία η επιβράβευση τεσσάρων ετών σκληρής δουλειάς, υπομονής και επιμονής στην καλλιέργεια των ελαιόδεντρων με τις καλύτερες μεθόδους, ώστε να δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: το “χρυσό”.

Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας, με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.

Η εταιρεία συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο γεύσης του Greek Taste Beyond Borders GTBB στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στις 5 Ιουλίου 2021, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

Μπορείτε να βρείτε την σχετική καταχώρηση στο GTBB BUSINESS NETWORKING PLATFORM στην κατηγορία premium brands  https://www.greektastebeyondborders.com/explore/?type=premium-brands&sort=latest

 

 

Είστε μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας;

Στείλτε τις δράσεις σας (κείμενο έως 80 λέξεις και μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης) στο press@arcadianet.gr με θέμα: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα