arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD EXPO”
SYMMETEXOUME FOODEXPO 23 ENG

18 – 20 Μαρτίου 2023

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2023.

H FOOD EXPO κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα αλλά και να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές Εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα της περιοχής μας και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (60%) της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (40%), θα επιβαρύνει τους εκθέτες. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο email του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: info@arcadianet.gr. έως και την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023.

 Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι εξήντα (60). Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και σύμφωνα με την ανάγκη εκπροσώπησης κατά το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η σειρά προτεραιότητας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης. Σημειώνεται ότι, το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 5 μ 2 , θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και δεν θα ξεπερνά τα οχτακόσια ευρώ (800,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (μαζί με το κόστος εγγραφής) για τον κάθε εκθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2713 610171, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Υπεύθυνη: κα Κανέλα Καράμπελα

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα