arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σημαντικές εκπτώσεις και ρυθμίσεις οφειλών στις επιχειρήσεις μετά το σύμφωνο συνεργασίας με την Αυτοδιαχείριση
epimelitirio

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει όλα τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων – η Αυτοδιαχείριση.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής την οποία προμηθεύονται οι επιχειρήσεις.

Το εν λόγω Σύμφωνο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών της ΚΕΕΕ, μέσω της Θεματικής Επιτροπής Πνευματικών-Συγγενικών Δικαιωμάτων και είναι η δεύτερη η οποία πραγματοποιείται, μετά από τη συμφωνία για τα συγγενικά δικαιώματα με τη GEA, η οποία έλαβε χώρα στις 09.06.2022 στα γραφεία της KEEE.

Στόχο της προσπάθειας αυτής αποτελεί η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων οι οποίες θα επιτρέψουν την ομαλή συνεργασία και τη λειτουργία προς όφελος όλων των εμπλεκομένων – επιχειρήσεων και δικαιούχων των πνευματικών δικαιωμάτων, στιχουργών, μουσικοσυνθετών κ.ο.κ.

Προσοχή για την προσχώρηση ο χρήστης προσκομίζει αίτηση προσχώρησης και βεβαίωση ταμειακής ενημερότητας από το Επιμελητήριο. Για περισσότερες πληροφορίες για τη βεβαίωση ταμειακής ενημερότητας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (2710 227141-2 εσωτ. 1 ή 2) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8 π.μ – 2 μ.μ.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας και την αίτηση προσχώρησης πατήστε λήψη των παρακάτω αρχείων

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα