arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής έκθεση τουρισμού ITB Berlin
business5

Τη διεθνή έκθεση τουρισμού Itb Berlin, με σκοπό την δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων, αλλά και την περαιτέρω
προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας , προγραμματίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

H έκθεση θα λάβει μέρος 9-13 Μαρτίου 2016 στο Βερολίνο της Γερμανίας στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin http://www.itb-berlin.de/en/.
Η ITB Berlin αποτελεί κορυφαία διεθνή συνάντηση και forum, των επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού ενώ χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματικός χαρακτήρας της διοργάνωσης με μεγάλη παρουσία όλης της τουριστικής κοινότητας στους χώρους της.

Ο χώρος, τον οποίο έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αποτελέσει χώρο για όλους τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους στους εγχώριους και διεθνείς tour operator.

Μπορείτε να αποστείλετε προωθητικό υλικό (φυλλάδια, cd) για μεταφορά στην έκθεση στη διεύθυνση Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, Τρίπολη τκ 22100, υπόψιν κ. Ψυχάρη .

Το υλικό πρέπει να είναι κυρίως στην Αγγλική – Γερμανική γλώσσα ενώ θα πρέπει να έχουν αποσταλεί έως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016. Τα δέματα θα πρέπει να είναι με ασφάλεια σφραγισμένα και να αναγράφουν Region of Peloponnese- Itb Βερολίνο.
Σε περίπτωση συμμετοχής να αποσταλεί από κάθε συμμετέχοντα στο email:invest.in.peloponnese@gmail.com , τα στοιχεία του στα ελληνικά και αγγλικά (ονοματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα