arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σεμινάρια ΕΦΕΤ στην Υγιεινή Τροφίμων
efet

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων να καλύψουν την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής, διοργανώνει σεμινάριο «Κατάρτιση στην Υγιεινή Τροφίμων».

Ποιους αφορά
Τους εργοδότες και το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν (delivery), διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Τον εκπαιδευτικό κύκλο επιπέδου Ι θα πρέπει να παρακολουθήσουν όσοι από το προσωπικό των επιχειρήσεων είναι απλοί χειριστές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και όσων δεν είχαν αντίστοιχη εκπαίδευση στο παρελθόν.

Διάρκεια Σεμιναρίου/ Χώρος διεξαγωγής
Η ελάχιστη διάρκεια του σεμιναρίου έχει οριστεί στις 10 ώρες και θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Χρόνος διεξαγωγής
Ο χρόνος διεξαγωγής θα είναι 23 και 25 Μαΐου, πέντε ώρες την ημέρα.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Κόστος σεμιναρίου
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρώ ανά συμμετέχοντα για τα ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Εκπαιδευτές
Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί από Επίσημα Αναγνωρισμένους Εκπαιδευτές, μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και του Μητρώου Εισηγητών του ΛΑΕΚ. Τα στελέχη της ΕΤΑΤ Α.Ε. διαθέτουν σημαντική εμπειρία στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων.

Εξετάσεις
Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν και να λάβουν επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες
Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις τροφίμων που δεν έχουν εκπαιδευτεί, να επικοινωνήσουν με τον Επιμελητήριο Αρκαδίας στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.  Πρέπει να τη συμπληρώσετε και να την στείλετε ηλεκτρονικά στο info@arcadianet.gr ή στο φαξ: 2710 233738.

Υπεύθυνοι: κα. Αντωνία Ποντίκη, κ. Ιωάννης Τερζής

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα