arcadianet espa
Enterprise Europe Network
To ARENA SPORTS CLUB κοντά σας με νέο κλειστό παιδότοπο!!!
arena

Να ζήσεις Κωστάκη και Χρόνια… …Πολλά χρώματα, Πολλά παιχνίδια,

Πολλά χαρούμενα χαμόγελα. Ο ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος του ARENA SPORTS CLUB
(όπισθεν S/M AB Bασιλόπουλου) διοργανώνει την πιο σημαντική μέρα του παιδιού σας, τα γενέθλια του ή την γιορτή του, μέσα σε έναν επίγειο παιχνιδο-παράδεισο.

Τεράστια κάστρα, τσουλήθρες, τραμπολίνο, κάνουν το παιχνίδι ατελείωτο σε έναν από τους μεγαλύτερους κλειστούς αδειοδοτημένους παιδότοπους στην Πελοπόννησο.

Στα πάρτυ επίσημοι καλεσμένοι είναι και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών σας. Τεράστιες μασκότ, Lion King, Hello Kitty, Minion, Goofy και πολλές άλλες που εσείς επιλέγετε, υποδέχονται μαζί με το παιδί σας τους προσκεκλημένους.

Και όταν τα «παιδία παίζει», στον κλιματιζόμενο, παρακαλώ, παιδότοπο, ή στο κλειστό 5Χ5, ή ακόμα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για άλλες δραστηριότητες, ζωγραφική, παζλ και άλλα, οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους ξέγνοιαστοι και χαλαροί αφού μπορούν να τα βλέπουν μέσα από τις γιγαντοοθόνες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Μπορούν φυσικά οι ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ γονείς να καθίσουν με τον καφέ τους και μέσα στον παιδότοπο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει.

Αναμφίβολα, στο «Arena Sports Club» μπορείτε να διοργανώσετε το καλύτερο πάρτι για το παιδί σας!!! αλλά και να περάσετε μαζί του αξέχαστες στιγμές χαράς και χαλάρωσης…!! Ανοιχτά καθημερινά από το πρωί στις 10 έως τις 10 το βράδυ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα