Δελτίο τύπου Ι.Μαγκλαρης & Σια Ο.Ε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/09/2015 / ΩΡΑ: 12:36 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αρκαδικής εταιρείας Ι.Μαγκλαρης & Σια Ο.Ε στην έκθεση Athens Bike Festival 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

periptero

Οι φίλοι του ποδηλάτου που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα τις FUJI για το έτος 2016 καθώς και τα ποδήλατα Breezer ,SE Bikes καθώς και τον ποδηλατικό εξοπλισμό της εταιρείας Oval Consepts.

Τα ποδήλατα FUJI SL , FUJI Transonic και FUJI Gran Fondo προσέλκυσαν τα αδηφάγα βλέμματα των μυημένων στην αγωνιστική και όχι μόνο ποδηλασία ενώ τα Breezer με τις απλές, λιτές και vintage γραμμές τους ενθουσίασαν το γυναικείο κοινό που επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας.

ssl

 

Το Fuji Wendigo το fat bike της εταιρείας ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν σε test ride στο χώρο του Τεχνόπολις.

nevada

Η εταιρεία Ι.Μαγκλαρης & Σια Ο.Ε αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ποδηλάτων FUJI στην Ελλάδα ανανεώνει το ραντεβού της με το ποδηλατικό κοινό στην έκθεση Athens Bike Festival 2016 το επόμενο έτος με νέα ποδήλατα άλλα και πολλές εκπλήξεις.

Ι. Μάγκλαρης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εμπορία – Επισκευές Ποδηλάτων
Β’ Οικονομίδου 17, Τρίπολη
Τηλ/Fax: 2710234723
e-mail: magbikes@otenet.gr
website: www.fujibikes.com

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.