arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση “Detrop Boutique 2016” στη Θεσσαλονίκη
exhibitor

Η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψης ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής.

Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονομικό μεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτημα ενός περιορισμένου κοινού αλλά διευρύνεται.

Η Detrop Boutique διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO στις 26-29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σούπερμαρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ.

Highlight της φετινής διοργάνωσης είναι η ειδική ενότητα CHEESE n’ WINE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Για πρώτη φορά, θα παρευρεθούν οι δυο κλάδοι στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο γευσιγνωσίας. Την ίδια στιγμή, μέσα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ζωή στα ίδια τους τα προϊόντα και την ευκαιρία να τα συνδυάσουν με τα ανάλογα κρασιά, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις που ενδέχεται να λειτουργήσουν ως εργαλεία πώλησης για τη μετέπειτα προώθηση των προϊόντων τους.

Η έκθεση συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop –Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας- η οποία αποτελεί τη Μοναδική Ελληνική Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της detrop.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα