Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/02/2016 / ΩΡΑ: 15:30 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

• Επιδότηση συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε εκθέσεις εσωτερικού για το έτος 2016
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκθέσεις που μπορείτε να συμμετέχετε καθώς και τους όρους συμμετοχής.

• FOODEXPO. Τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών επιδοτεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας τα μέλη του για τη συμμετοχή τους
Μία από τις εκθέσεις που επιδοτεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας τα μέλη του που θέλουν να συμμετάσχουν (στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.arcadianet.gr θα δείτε και τις υπόλοιπες εκθέσεις που επιδοτεί) είναι η FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου 2016 στο Metropolitan Expo.
Πλήρως αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις και μετά την οργανωμένη προβολή της διεθνώς, η 3η FOOD EXPO 2016 θα συγκεντρώσει περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και θα αποτελέσει ένα ανεπανάληπτο εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την έκθεση.

• Αλλαγές στα πληθυσμιακά κριτήρια για την άδεια φαρμακείου
Νέα πληθυσμιακά κριτήρια για την ίδρυση φαρμακείου καθορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Υγείας και Οικονομικών, με τίτλο «Ρυθμίσεις επαγγέλματος φαρμακοποιού – Ίδρυση φαρμακείου».
Η ΚΥΑ προβλέπει αναλογία ενός φαρμακείου ανά χίλιους κατοίκους, κατ’ αρχάς σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων και, όπου αυτές δεν υπάρχουν, σε επίπεδο δημοτικών κοινοτήτων ή δημοτικών ενοτήτων. Όπου δεν υπάρχουν τοπικές ή δημοτικές κοινότητες, ούτε δημοτικές ενότητες, η αναλογία ισχύει σε επίπεδο δήμων.
Όλες οι πληροφορίες για τη νέα ΚΥΑ εδώ