Διεθνής Έκθεση Win Eurasia Automation στην Κωνσταντινούπολη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2016 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η διοργανώτρια εταιρεία εκθέσεων Hannover Messe Bilesim Fuarcılık A.Ş. διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση WIN EURASIA AUTOMATION από 17 έως 20 Μαρτίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο TÜYAP Fair Convention and Congress Centre στην Κωνσταντινούπολη.

Στην περσινή έκθεση WIN EURASIA AUTOMATION που πραγματοποιήθηκε στις 19-22 Μαρτίου 2015, σε έναν χώρο 29.051 καθαρών τμ, συμμετείχαν ως εκθέτες 1.581 εταιρείες από ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Δανία, Φινλανδία, Νότια Κορέα, Κροατία, Ινδία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιράν, Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ταϊβάν και Τουρκία. Την έκθεση επισκέφθηκαν 77.244 επισκέπτες από 91 χώρες από Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Εγγύς Ανατολή και Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή, καθώς και από την Τουρκία.

Τα θέματα της έκθεσης χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες: αυτοματισμός – ηλεκτροτεχνικά – υδραυλικά και πνευματικά συστήματα – επεξεργασία υλικών.

Στην έκθεση προσκαλούνται οι υπεύθυνοι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς αυτοματισμού, εργολάβοι που εγκαθιστούν ηλεκτρικά συστήματα κτηρίων και εργοστασίων, εταιρείες που χρειάζονται μεταφορά – περονοφόρα εντός αποθήκης και εταιρείες μηχανημάτων και αυτοκινητοβιομηχανίες που χρησιμοποιούν υδραυλικά και πνευματικά συστήματα.

Λεπτομέρειες για την έκθεση θα βρείτε στο παρακάτω link:
http://win-automation.com/en

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το Online έντυπο συμμετοχής (http://onlinedavetiye.org/OnlineDavetiyeFormu.aspx?ID=16&lng=en), το οποίο στη συνέχεια θα εκτυπώσουν και θα επιδείξουν στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου. Πληροφορίες για πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: (http://win-automation.com/en/visitors/how-go).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.