arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πληρώνεται το Δωρόσημο Πάσχα απο το ΙΚΑ
ed05

Ξεκινάει η πληρωμή από το ΙΚΑ για το Δωρόσημο Οικοδόμων του Πάσχα 2016 και σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Διοικητής του Ιδρύματος η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από 22/04/2016 μέχρι 13/05/2016.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΚΑ για το Δωρόσημο Πάσχα 2016 για την καταβολή του, εκτυπώνονται και αποστέλλονται από την Διεύθυνση Εφαρμογών – Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Εφαρμογών Ασφάλισης :

– Αναλυτική κατάσταση πληρωμής Δωροσήμου οικοδόμων των οποίων η καταβολή γίνεται από το Υποκατάστημα .

– Αναλυτική κατάσταση πληρωμής Δωροσήμου οικοδόμων των οποίων η καταβολή γίνεται μέσω τραπεζών.

– Έκτακτες καταστάσεις χειρόγραφης πληρωμής δωροσήμου, που αποστέλλονται μετά την ημ/νία έναρξης πληρωμής Δωροσήμου για εργατοτεχνίτες οικοδόμους των οποίων η πίστωση των υπαρκτών λογ/σμών απορρίφθηκε από τις τράπεζες για οποιονδήποτε λόγο.

– Συγκεντρωτική κατάσταση πληρωμής Δωροσήμου ανά Περιφερειακό Υποκ/μα.

– Επιπροσθέτως αποστέλλεται αναλυτική κατάσταση οικοδόμων κατά Υποκ/μα με ποσά δωροσήμου που η καταβολή τους δεν είναι δυνατή λόγω παραγραφής. Η εν λόγω κατάσταση αποστέλλεται από την Διεύθυνση Εφαρμογών

– Τμήμα Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Εφαρμογών Ασφάλισης μία φορά το έτος κατά την πληρωμή Δώρου Πάσχα (Δωρόσημο Α΄ τετραμήνου) και περιλαμβάνει ποσά για τις περιπτώσεις που έχει παρέλθει πενταετία από την πρώτη του επομένου έτους της έκδοσης εντολής πληρωμής.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα