arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση “Ελλάδος Γεύσεις”
exchibition

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» 15 ως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και βιώστε την Ελλάδα μέσα από τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της.

Η επίσημη τελετή εγκαινίων της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 18.30, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Ώρες Λειτουργίας 10.00-21.00.  Εισιτήριο Εισόδου 3,00€

Μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Η πρώτη & σημαντικότερη Έκθεση για την προβολή της ολοκληρωμένης εικόνας της Ελλάδας, η Έκθεση που κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του επισκέπτη & του συμμετέχοντα είναι πλέον γεγονός.

Περιφέρειες, Δήμοι & επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα και στα αγνά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα μέσα από Live εκδηλώσεις Μαγειρικής & κεράσματα από το διάσημους & καταξιωμένους σεφ Μιχάλη Ντουνέτα & Ανδρέα Λαγό, Παρουσίαση Ελληνικών κοκτέιλ από τον βραβευμένο bartender Γιάννη Ζαχόπουλο, Παραδοσιακές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με το Νίκο Φιλιππίδη & τον Κώστα Μήτση, το Μιχάλη Πολυχρονάκη, Χορευτικά συγκροτήματα από συλλόγους βόρειου & νότιου Αιγαίου, από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη & τον Πόντο, Συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα, και το ρόλο της Γαστρονομίας σ αυτήν, Success Stories από νέους ανθρώπους που άφησαν την πόλη, δραστηριοποιήθηκαν στην Περιφέρεια και κατάφεραν να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Καθημερινά σημαντικοί guests από τον τομέα της ελληνικής γαστρονομίας φιλοξενούνται στην κουζίνα του Παραδοσιακού Παντοπωλείου της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» και ετοιμάζουν για τοπικά παραδοσιακά πιάτα τα οποία τα κερνάνε.

Πρόγραμμα Παρασκευής 15 Απριλίου

Πρόγραμμα Σαββάτου 16 Απριλίου

Πρόγραμμα Κυριακής 17 Απριλίου

Πρόγραμμα συνεδρίου

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα