arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση τριών (3) αυτόματων μηχανημάτων πώλησης καφέ -σνακ
diagonismos

Πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση τριών (3) αυτόματων μηχανημάτων πώλησης.
Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση τριών (3) αυτόματων μηχανημάτων πώλησης για τις ανάγκες των φοιτητών, Προσωπικού και των διδασκόντων της Σχολής στην πόλη της Καλαμάτας.

Για το σκοπό αυτό θα μισθώσει χώρο (ένα) 1 τετραγωνικό μέτρο περίπου για κάθε μηχάνημα, όπου ο ανάδοχος προμηθευτής θα τοποθετήσει τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης των παραπάνω ειδών.
Ο ένας πωλητής θα διαθέτει ροφήματα (καφέ, σοκολάτα κ α.) και οι άλλοι δύο πωλητές νερό και σνακ..

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 13η Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00πμ στην Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Ανατολικό-Κέντρο-Παλαιό-Στρατόπεδο – Καλαμάτα, τκ 24100
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από στις Γραμματείες των Τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών. Τηλ. 27210-65101 – 2721065115 και στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr /ανακοινώσεις Οικονομικών Υπηρεσιών / Διαγωνισμοί Προμηθειών

Η εξέταση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την 13η Ιουνίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 πμ από την αρμόδια επιτροπή στα γραφεία της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Ανατολικό-Κέντρο-Παλαιό-Στρατόπεδο-Καλαμάτα, τκ 24100.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα