arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Νέα παράταση για τις αιτήσεις σε επιδοτούμενο πρόγραμμα στο λιανικό εμπόριο
CHA000010

Νέα παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων ωφελουμένων των Πράξεων «Δράσεις κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π» έως τις 31/05/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59.

Συμπλήρωση Πεδίου «Είδος Εισοδήματος» στην Αίτηση Ωφελούμενου

Ως ατομικό εισόδημα, νοείται το εισόδημα του υπόχρεου σε περίπτωση που υποβάλλει μόνος του φορολογική δήλωση (π.χ. άγαμος, μονογονέας, διαζευγμένος), όπως αποτυπώνεται στο πεδίο Γ2: Συνολικό εισόδημα της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) .

Ως οικογενειακό εισόδημα, νοείται το εισόδημα του υπόχρεου, της συζύγου και των εξαρτώμενων μελών του, όπως αποτυπώνεται στο πεδίο Γ2: Συνολικό εισόδημα της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα).

Οι αιτούντες που δεν είχαν οι ίδιοι υποχρέωση υποβολής δήλωσης (π.χ. πρόσωπα τα οποία δηλώνονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος ως προστατευόμενα μέλη) δηλώνουν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα (του Υπόχρεου και της Συζύγου) της πατρικής οικογένειας,  όπως αποτυπώνεται στο πεδίο Γ2: Συνολικό εισόδημα της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα)

Στάδια Υλοποίησης Έργου Τα Στάδια Υλοποίησης του έργου είναι τα κάτωθι:

  • Yποβολή αιτήσεων ωφελουμένων και επιχειρήσεων
  • Υλοποίηση Συμβουλευτικής
  • Επιλογή αναδόχου με διεθνή διαγωνισμό για την υλοποίησης της Θεωρητικής κατάρτισης
  • Πρακτική
  • Πιστοποίηση

H παρούσα δράση δεν αποτελεί Επιταγή Εισόδου (Voucher) στην αγορά εργασίας. Οι αιτούντες οφείλουν να συμπληρώνουν μόνοι τους και με δική τους ευθύνη τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην αίτηση. Η ενημέρωση  για την επιλογή τους στο μητρώο ωφελουμένων θα γίνει με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους.

Συμπλήρωση πεδίου IBAN στην Αίτηση Ωφελουμένου

Παρακαλούμε στην αίτηση σας, γράψτε τον αριθμό IBAN ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, αρχίστε με το GR και στη συνέχεια χωρίς κενό καταχωρήστε τα 25 ψηφία του αριθμού. Ο Τραπεζικός λογαριασμός που αντιστοιχεί στον αριθμό ΙΒΑΝ που δώσατε, θα πρέπει να έχει ως πρώτο δικαιούχο ή πρώτο συνδικαιούχο τον ωφελούμενο που αφορά η αίτηση. Ο λογαριασμός σας στην Τράπεζα, θα χρησιμοποιηθεί για την κατάθεση του επιδόματος.

Διαδικασία Υποβολής Δικαιολογητικών

Μέχρι 31/5/2016 οι αιτούντες υποβάλλουν μόνο την αίτηση τους ηλεκτρονικά.   Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης υποβολής των αιτήσεων θα αναρτηθούν, κατόπιν μοριοδότησης, τα αρχικά αποτελέσματα βάσει των όσων έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική του αίτηση, ενώ θα τους σταλεί και σχετικό ενημερωτικό email. Προκειμένου να πιστοποιηθούν τα όσα αναφέρονται στην ηλεκτρονική αίτηση των αρχικά επιλεγέντων, πρέπει κάθε επιλεγέντας να προσκομίσει στην EΣΕΕ τα δικαιολογητικά (όπως αναφέρονται στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ερώτηση: «Ποια δικαιολογητικά πρέπει ο ωφελούμενος να προσκομίσει»). Tα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των αρχικών αποτελεσμάτων. Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα και θα οριστικοποιηθεί το μητρώο ωφελουμένων

Διόρθωση Πεδίων Αίτησης Ωφελουμένου

Στη περίπτωση που οι αιτούντες έχουν καταχωρήσει λάθος στοιχεία σε ορισμένα πεδία της αίτησης τους, μπορούν να ενημερώσουν την ΕΣΕΕ συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας (Πεδίο: Επικοινωνία στην αρχική σελίδα), αναφέροντας υποχρεωτικά τα παρακάτω:

  • τον Αριθμό ΚΑΥΑΣ της αίτησής τους
  • το Ονοματεπώνυμο
  • το ΑΦΜ
  • το ΑΜΚΑ το πεδίο της αίτησης που πρέπει να διορθωθεί.

 

Για Ωφελούμενους Είστε άνεργος από 18 έως 24 ετών; Υποβάλετε την αίτηση σας εδώ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα