arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Τρόπος καταβολής παγίου τέλους κτηματογράφησης από τις 4/7/2016
CHA000010
ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Α.Ε.
ΕΚΧΑ
Από τις 4 Ιουλίου 2016, λόγω αναβάθμισης, λειτουργεί η νέα εφαρμογή «Έκδοση νέου εντύπου οφειλής» («ηλεκτρονικές υπηρεσίες» – ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr) η οποία απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καταβάλει το πάγιο τέλος κτηματογράφησης για τα έντυπα «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ και ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΕΛΟΥΣ» που εκδόθηκαν έως και την 1/7/2016.
Στην περίπτωση αυτή, ο 20ψήφιος κωδικός που αναγράφεται στα προ της 1/7/2016 έντυπα πρέπει να αντικατασταθεί με νέο 20ψήφιο, είτε μέσω του Γραφείου Κτηματογράφησης, είτε μέσω της εφαρμογής «Έκδοση νέου εντύπου οφειλής» και το αντίστοιχο ποσό να καταβληθεί μετά τις 4/7/2016.
Εάν επιλέξετε να εκδώσετε το «νέο έντυπο οφειλής» από την εφαρμογή θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς στο taxisnet, καθώς και τον «κωδικό δήλωσης» και τον «κωδικό πληρωμής 401», όπως αυτοί εμφανίζονται στο προηγούμενο «έντυπο υπολογισμού τέλους».
Η δυνατότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του www.ktimatologio.gr και η πληρωμή μέσω χρεωστικήs ή πιστωτικής visa και master card παραμένουν ως έχουν.

Πηγή: taxheaven.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα