Διεθνή Έκθεση συσκευασίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/10/2016 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

AVRASYA 2016  

Μεταξύ των ημερομηνιών 02-05 Νοεμβρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Διεθνής Εκθέσεις AVRASYA 2016 από την εταιρία Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. στην Κωνσταντινούπολη/Τουρκία με την επιχορήγηση της Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB).

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς συσκευασίας, τεχνολογίας και εξοπλισμού συσκευασίας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2016)  και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2016) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://packagingfair.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ) και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.10.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail: atina@ekonomi.gov.tr