arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WorldTravelMarket (WTM)
diakopes

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WorldTravelMarket(WTM) 2016», που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» , πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WorldTravelMarket (WTM) 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο  της Μεγάλης Βρετανίας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016.

Η WorldTravelMarket , θεωρείται κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία αφού είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Διεξάγεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCelτου Λονδίνου και απευθύνεται σε επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του τουρισμού παγκοσμίως.

Η βρετανική αγορά είναι η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τον ελληνικό προορισμό και μέσω της συμμετοχής αυτής δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρηματίες και touroperatorsμέσω Β2Β συναντήσεων να προβάλλουν την επιχείρηση τους, να διαφημιστούν , να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες συνεργασίας , με στόχο να δικτυωθούν και να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Παράλληλα δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού , νέων προορισμών και επέκτασης της Περιφέρειας για την προβολή και την προώθηση του θεματικού προϊόντος της.

Ο χώρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται εντός του ελληνικού περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Η Έκθεση είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Οι συμμετέχοντες να αποστείλουν το αργότερο έως τις 14 Οκτωβρίου 2016 ενημερωτικό emailστη διεύθυνση kpelop@peloponnisos.org, με τα στοιχεία τους (όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες , κινητό τηλέφωνο ), ώστε να φροντίσουμε για τις αντίστοιχες κάρτες εισόδου.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα