arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δυναμική η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη HOSPITALITY QATAR 2017
CHA000008

Μέσα από μια άρτια εκθεσιακή παρουσία διοργανώθηκε  από την  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE – αποκλειστική αντιπρόσωπο της έκθεσης για την Ελλάδα-  η ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή στη  3η  διεθνή έκθεση HOSPITALITY QATAR 2017, που πραγματοποιήθηκε 7-9  Νοεμβρίου 2017 στη Doha. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  παράλληλα με  τη Δ.Ε FOOD QATAR 2017 στο Doha Exhibition and Convention Center (DECC). Η HOSPITALITY QATAR 2017 και FOOD QATAR 2017  παρείχαν  τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να εισέρθουν άμεσα  στην αγορά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, δηλαδή  της ανακατανομής των προμηθευτών διαφόρων κατηγοριών προϊόντων, με συνέπεια να διαγράφονται δυνατότητες εισόδου σε επιχειρήσεις από χώρες οι οποίες δεν αποτελούσαν παραδοσιακούς εμπορικούς εταίρους του Κατάρ.

H επισκεψιμότητα παρουσίασε μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2016 λόγω των ιδιαίτερων γεωπολιτικών συνθηκών, με αποτέλεσμα  μεγάλο ποσοστό των εμπορικών  επισκεπτών  να προέρχεται από το Κατάρ, γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία και χρησιμότητα της έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο του βασιλείου.

Το Κατάρ  είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Κάθε χρόνο, όπως και φέτος προσέλκυσε σημαντικούς φορείς από τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών του κλάδου  δίνοντας  την ευκαιρία  στους επιχειρηματίες  να αναπτύξουν  νέες επαφές με στόχο  την προώθηση των εξαιρετικών  προϊόντων τους. Η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισε και έδωσε την ευκαιρία  σε σημαντικούς παραγωγούς από την Ελλάδα  να παρουσιάσουν  με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα  τους,  αναπτύσσοντας σημαντικά την εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Οι εκθέτες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δήλωσαν απόλυτα  ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους Έλληνες παραγωγούς να πραγματοποιούν  σημαντικές επαφές με εισαγωγείς τροφίμων και εταιρείες διανομής στο Κατάρ, με απώτερο σκοπό την άμεση τοποθέτησή τους στα ράφια των super markets.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη συμμετοχή στην HOSPITALITY QATAR 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Νοέμβριο του 2018.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές σε Ανατολή και Δύση.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα