arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια Ελαιόλαδου
diagonismos

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ (ΔΣΑ) ΤΟΥ ΑΡ. 33 ΤΟΥ Ν.4412/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΜΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Ανακοινώνεται ότι θα διενεργηθεί από το ΕΚΕΜΣ, Στρατόπεδο “ΣΑΚΕΤΤΑ Β” στο Βύρωνα (Καρέας), διαγωνιστική διαδικασία με την εφαρμογή δυναμικού συστήματος αγορών με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη προμηθευτή σχετικά με την προμήθεια έξτρα παρθένου ελαιολάδου, για την κάλυψη αναγκών του ΕΚΕΜΣ και των Μονάδων των Ν. Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας και Αργολίδας.
Η εφαρμογή του δυναμικού συστήματος αγορών (προς την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής), θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από προθεσμία τριάντα (30) ημερών, από την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής της διακήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (άρθρο 33 ν.4412/2016).
Ημερομηνία αποστολής της δημοσίευσης περίληψης της διακήρυξης στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων η 27 Δεκ 17, με αριθμό εσωτερικής αναφοράς 2017- 183955.
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ.
Ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ, ορίζεται η 27 Δ ε κ 2017. Ημερομηνία έναρξης υποβολής συμμετοχής στο σύστημα, ορίζεται η 03 0900 Ιαν 18. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη Διαδικτυακή πύλη www. promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, ορίζεται η 02 1500 Φεβ 18, ημέρα Παρασκευή. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής συμμετοχής στο Σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της συμμετοχής και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος, βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της ΥΑ Π1/2390/16-10-2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα