arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 1 Απριλίου (11.00-16.00), σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας για την εορταστική περίοδο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης. Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων έχει ως εξής: Τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν 09.00- 14.00 και 17.30-21.00. Τη Μεγάλη Παρασκευή 13.00-18.00, ενώ το Μεγάλο Σάββατο 09.00-16.00. Κυριακή Πάσχα και Δευτέρα Πάσχα θα είναι αργίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CO-LABOURATIVE LAB
Ψάχνετε Έναν Εναλλακτικό Τρόπο Απασχόλησης;
Ασχοληθείτε Με Την Οικονομία Διαμοιρασμού (Sharing Economy)
Μάθετε Για Τις Νέες Μορφές Απασχόλησης
Είστε ειδικός στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους με ταλέντο ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις νέες μορφές απασχόλησης;
Το πρόγραμμα co-LABOURative LAB σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από την οικονομία διαμοιρασμού και τις σχετικές διαδικτυακές πλατφόρμες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται:Σε ανέργους, Σε υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΆ Η 2Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες
Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 13 Απριλίου 2018.
Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά εδώ.

ΟΟΣΑ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Η Ελλάδα και η Ιταλία εφάρμοσαν μεγάλα προγράμματα για να ενισχύσουν την κοινωνική προστασία, αναφέρει ενδιάμεση έκθεση του ΟΟΣΑ για τις μεταρρυθμίσεις το 2017 (Economic Policy Reforms 2018: Going for Growth) στις χώρες – μέλη του και τις χώρες της G20. Η έκθεση σημειώνει ότι η Ελλάδα υλοποίησε σε εθνικό επίπεδο το Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενισχύοντας την υποδομή για τον εντοπισμό των δικαιούχων νοικοκυριών και τη μεταβίβαση πόρων και αναφέρει ακόμη ότι η Ελλάδα έκανε πρόοδο στην εφαρμογή της συνολικής μεταρρύθμισης για τη δημόσια διοίκηση που ψηφίστηκε το 2016 και αποσκοπεί στη μείωση των πολιτικών παρεμβάσεων καθώς και στην αύξηση της διαφάνειας και της λογοδοσίας και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

EΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΈΝΤΟΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Με αντικείμενό το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679), πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 6.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.
Με αμείωτο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες – επαγγελματίες και φορείς παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση του εισηγητή κ. Θεοφανόπουλου Εντεταλμένου Σύμβουλου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων «Eurocert» για τις βασικές απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, καθώς και των ουσιωδών ενεργειών συμμόρφωσης, τις οποίες οφείλουν να υλοποιήσουν οι επιχειρήσεις εν όψει της εφαρμογής του την 25/5/2018.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την εκδήλωση και να κατεβάσετε τα υποδείγματα εργασιών και την παρουσίαση του κ. Θεοφανόπουλου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ Π.Ν.Γ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» με την υπ΄αριθμ. 07η/2018 (Θέμα:8ο Οικονομικό) Πράξη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου προκηρύσσει Δημόσιο Τακτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με γραπτές σφραγισμένες προσφορές σε ευρώ και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών Υπηρεσιών και Δομών του Ψυχιατρικού Τομέα του Π.Γ.Ν. Τρίπολης.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 2 Απριλίου έως και τις 11 Απριλίου, δεν θα εκδοθεί το Οικονομικό – Επιχειρηματικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας λόγω εορτών του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σας εύχονται Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα